Відгуки про наш інтернет-магазин Magiccoffee / Магія кави / Меджік кофі

Для нас дуже важливі Ваші чесні відгуки про магічну каву, нашу роботу та іншу продукцію на сайті.

Надія
Замовила на сайті гейзерну кавоварку.Замовлення отримала наступного дня. Дякую за приємне спілкування,швидкість і комплімент від магазину до замовлення.
20.04.2018
Irynaru
Оценка от покупателя: положительная
Большое спасибо.Думаю мой заказик не последний. Спасибо огромное за быструю отправку.

Оценка товара: Отлично, рекомендую
15.02.2018
Михаил
Сам пью Эфиопию Джимму. Постоянно. По мне лучший вкус/уникальную цену. Вот, споил этим сортом сотрудниц магазина. Теперь они на него присели.
11.01.2018
Валерий Кравцов
Люди часто вибирають хибний шлях... І коли прийшли до фінішу тільки тоді помічаєш що не той шлях обраний.. Я не Ремінний,не подорожую по країнам не можу похвалитися кавовій картою. Ось і доводиться купувати каву через інтернет магазини... Сайтів як грибів після дощу)) І все на перебій люди не купуйте китайські речі вони погані,це ми вам кажемо в'єтнамці)) Не знаю як я потрапив в Magic Coffe,але вперше я задоволений за всіма пунктами... Дуже уважне й культурне спілкування, підкажуть,навчать...А їх продукт Кава це не симфонія,не джаз і не блюз це божественна мелодія і магія!!! Хлопці просветай і удач на десятки років,радуйте нас далі!!! Ви найкращі!!!
04.08.2017
Константин
Сподобався кави, спасибі!
05.07.2017
Кулик Игорь
Замовив каву МОССО (мелений, 250гр) , для проби.Посилка прийшла швидко, ще на НП, коли відкривав посилку для огляду відчув насичений аромат кави. Будинки заварив кави в кавомашині - ЧУДОВО! ДЯКУЮ
05.05.2017
Евгения
Я і мої колеги вже два рази робили замовлення в цьому магазині. Кава і чай дуже хорошої якості за адекватну ціну. Дуже порадувала можливість придбати разові пакетики для заварки, що дає можливість в умовах офісу пити якісний чай замість пакетованих тирси. Підкуповує приємне обслуговування, доброзичливість і обов'язковість по відношенню до покупців. Бажаємо Вашому магазину процвітання, а Вам, молоді люди, всього найкращого!
25.03.2017
DEZ
Ви найжахливіший магазин кави!
Телефонуйте настирливо, ваша ввічливість бісить. Купуєш на копійки, а вони ще й бонус якийсь всунуть. У всіх ціни ростуть як долар, а в цих ціни річної давності. Кава ваш, гидотний так пахне, засмердів мені всю кухню. Як вип'ю, то відразу з'являється бадьорість і ще більше ненавидіти вас починаю. Ще й відгуки собі хвалені накручують, совісті немає і сорому немає. кошмар!
31.01.2017
Дмитрий
Здобуваю необсмаженна кава у Magic Coffee (Fragrant Coffee в минулому) з 2014 року. Поки що не знайшов конкурентів, згодних торгувати необжаренными зернами в роздріб, всюди мінімальна партія 12-15 кг. Тут же спокійно купую по кілограму арабіки та робусти. Ціни розумні, наявність співпадає з вказаним на сайті. Директор Сергій орієнтується на якісне обслуговування, завжди готовий порадити, що варто придбати, а що ні (останнє, втім, відноситься в основному до аксесуарів, а не до кави. Кава бездоганний). Доставляють безкоштовно і в розумні терміни.
29.12.2016
Антон
Якісь коментарі дуже позитивні, занадто підозріло
22.12.2016
Надежда Черепащук
Замовлення отримала - величезне спасибі! Аромат і смак кави і чаю божественний! Просто МАГІЯ АРОМАТІВ і СМАКІВ! Дякую!
15.12.2016
Дарья
Великий вибір, красиве оформлення, хороші ціни, буду замовляти)
Улыбнули попередні два дурних коментаря явно від однієї людини))
28.10.2016
Anna
Мені порадили сайт, але я не володію мовою на якій вся інформація. Дуже дивно , коли сайт на іноземній мові. Поки я не буду розуміти, що замовляю я не буду вашим покупцем на шкода.
14.10.2016
Киянин
все чудово... але де у вас на сайті можна знайте україномовну версію?
чи ваша фірма в рязані знаходитсья?
13.10.2016
Марина
Вибір великий. Кава смачнюща! Іноді важко зорієнтуватися за описом, якщо хочеться спробувати щось нове. Особисто я люблю все куштувати, що стосується напоів та іжі)))) Обслуговування на вищому рівні! Олеже, дякую за поради та кроки назустріч у виборі кави!!! Вдалого розвитку!
18.08.2016
1
Додати відгук
Оцініть товар