Відгуки про наш інтернет-магазин Magiccoffee / Магія кави / Меджік кофі

Для нас дуже важливі Ваші чесні відгуки про магічну каву, нашу роботу та іншу продукцію на сайті.

Ирина Лизогуб
Заказывала свежеобжаренные зерна арабики Доминикана Барахона и ароматизированный кофе Вишня на коньяке, и первый и второй кофе божественно пахнет, завариваю как в чашке так и варю в турке, вкус непревзойденный, редко где можно попробовать такой вкусный и насыщенный кофе, особенно это касается Доминикана Барахона! Рекомендую, с первой чашечки влюбляешься в многогранный аромат, божественный вкус и незабываемое послевкусие!
Кроме того, удобная и быстрая доставка!
18.08.2018
Анатолий К.
Очень приятно с вами работать. Спасибо.
07.06.2018
Надія
Замовила на сайті гейзерну кавоварку.Замовлення отримала наступного дня. Дякую за приємне спілкування,швидкість і комплімент від магазину до замовлення.
20.04.2018
Irynaru
Оценка от покупателя: положительная
Большое спасибо.Думаю мой заказик не последний. Спасибо огромное за быструю отправку.

Оценка товара: Отлично, рекомендую
15.02.2018
Михаил
Сам пью Эфиопию Джимму. Постоянно. По мне лучший вкус/уникальную цену. Вот, споил этим сортом сотрудниц магазина. Теперь они на него присели.
11.01.2018
Валерий Кравцов
Люди часто вибирають хибний шлях... І коли прийшли до фінішу тільки тоді помічаєш що не той шлях обраний.. Я не Ремінний,не подорожую по країнам не можу похвалитися кавовій картою. Ось і доводиться купувати каву через інтернет магазини... Сайтів як грибів після дощу)) І все на перебій люди не купуйте китайські речі вони погані,це ми вам кажемо в'єтнамці)) Не знаю як я потрапив в Magic Coffe,але вперше я задоволений за всіма пунктами... Дуже уважне й культурне спілкування, підкажуть,навчать...А їх продукт Кава це не симфонія,не джаз і не блюз це божественна мелодія і магія!!! Хлопці просветай і удач на десятки років,радуйте нас далі!!! Ви найкращі!!!
04.08.2017
Константин
Сподобався кави, спасибі!
05.07.2017
Кулик Игорь
Замовив каву МОССО (мелений, 250гр) , для проби.Посилка прийшла швидко, ще на НП, коли відкривав посилку для огляду відчув насичений аромат кави. Будинки заварив кави в кавомашині - ЧУДОВО! ДЯКУЮ
05.05.2017
Евгения
Я і мої колеги вже два рази робили замовлення в цьому магазині. Кава і чай дуже хорошої якості за адекватну ціну. Дуже порадувала можливість придбати разові пакетики для заварки, що дає можливість в умовах офісу пити якісний чай замість пакетованих тирси. Підкуповує приємне обслуговування, доброзичливість і обов'язковість по відношенню до покупців. Бажаємо Вашому магазину процвітання, а Вам, молоді люди, всього найкращого!
25.03.2017
DEZ
Ви найжахливіший магазин кави!
Телефонуйте настирливо, ваша ввічливість бісить. Купуєш на копійки, а вони ще й бонус якийсь всунуть. У всіх ціни ростуть як долар, а в цих ціни річної давності. Кава ваш, гидотний так пахне, засмердів мені всю кухню. Як вип'ю, то відразу з'являється бадьорість і ще більше ненавидіти вас починаю. Ще й відгуки собі хвалені накручують, совісті немає і сорому немає. кошмар!
31.01.2017
Дмитрий
Здобуваю необсмаженна кава у Magic Coffee (Fragrant Coffee в минулому) з 2014 року. Поки що не знайшов конкурентів, згодних торгувати необжаренными зернами в роздріб, всюди мінімальна партія 12-15 кг. Тут же спокійно купую по кілограму арабіки та робусти. Ціни розумні, наявність співпадає з вказаним на сайті. Директор Сергій орієнтується на якісне обслуговування, завжди готовий порадити, що варто придбати, а що ні (останнє, втім, відноситься в основному до аксесуарів, а не до кави. Кава бездоганний). Доставляють безкоштовно і в розумні терміни.
29.12.2016
Антон
Якісь коментарі дуже позитивні, занадто підозріло
22.12.2016
Надежда Черепащук
Замовлення отримала - величезне спасибі! Аромат і смак кави і чаю божественний! Просто МАГІЯ АРОМАТІВ і СМАКІВ! Дякую!
15.12.2016
Дарья
Великий вибір, красиве оформлення, хороші ціни, буду замовляти)
Улыбнули попередні два дурних коментаря явно від однієї людини))
28.10.2016
Anna
Мені порадили сайт, але я не володію мовою на якій вся інформація. Дуже дивно , коли сайт на іноземній мові. Поки я не буду розуміти, що замовляю я не буду вашим покупцем на шкода.
14.10.2016
1
Додати відгук
Оцініть товар