Відгуки про наш інтернет-магазин Magiccoffee / Магія кави / Меджік кофі

Для нас дуже важливі Ваші чесні відгуки про магічну каву, нашу роботу та іншу продукцію на сайті.

Валерий Кравцов
Люди часто вибирають хибний шлях... І коли прийшли до фінішу тільки тоді помічаєш що не той шлях обраний.. Я не Ремінний,не подорожую по країнам не можу похвалитися кавовій картою. Ось і доводиться купувати каву через інтернет магазини... Сайтів як грибів після дощу)) І все на перебій люди не купуйте китайські речі вони погані,це ми вам кажемо в'єтнамці)) Не знаю як я потрапив в Magic Coffe,але вперше я задоволений за всіма пунктами... Дуже уважне й культурне спілкування, підкажуть,навчать...А їх продукт Кава це не симфонія,не джаз і не блюз це божественна мелодія і магія!!! Хлопці просветай і удач на десятки років,радуйте нас далі!!! Ви найкращі!!!
04.08.2017
Константин
Сподобався кави, спасибі!
05.07.2017
Кулик Игорь
Замовив каву МОССО (мелений, 250гр) , для проби.Посилка прийшла швидко, ще на НП, коли відкривав посилку для огляду відчув насичений аромат кави. Будинки заварив кави в кавомашині - ЧУДОВО! ДЯКУЮ
05.05.2017
Евгения
Я і мої колеги вже два рази робили замовлення в цьому магазині. Кава і чай дуже хорошої якості за адекватну ціну. Дуже порадувала можливість придбати разові пакетики для заварки, що дає можливість в умовах офісу пити якісний чай замість пакетованих тирси. Підкуповує приємне обслуговування, доброзичливість і обов'язковість по відношенню до покупців. Бажаємо Вашому магазину процвітання, а Вам, молоді люди, всього найкращого!
25.03.2017
DEZ
Ви найжахливіший магазин кави!
Телефонуйте настирливо, ваша ввічливість бісить. Купуєш на копійки, а вони ще й бонус якийсь всунуть. У всіх ціни ростуть як долар, а в цих ціни річної давності. Кава ваш, гидотний так пахне, засмердів мені всю кухню. Як вип'ю, то відразу з'являється бадьорість і ще більше ненавидіти вас починаю. Ще й відгуки собі хвалені накручують, совісті немає і сорому немає. кошмар!
31.01.2017
Дмитрий
Здобуваю необсмаженна кава у Magic Coffee (Fragrant Coffee в минулому) з 2014 року. Поки що не знайшов конкурентів, згодних торгувати необжаренными зернами в роздріб, всюди мінімальна партія 12-15 кг. Тут же спокійно купую по кілограму арабіки та робусти. Ціни розумні, наявність співпадає з вказаним на сайті. Директор Сергій орієнтується на якісне обслуговування, завжди готовий порадити, що варто придбати, а що ні (останнє, втім, відноситься в основному до аксесуарів, а не до кави. Кава бездоганний). Доставляють безкоштовно і в розумні терміни.
29.12.2016
Антон
Якісь коментарі дуже позитивні, занадто підозріло
22.12.2016
Надежда Черепащук
Замовлення отримала - величезне спасибі! Аромат і смак кави і чаю божественний! Просто МАГІЯ АРОМАТІВ і СМАКІВ! Дякую!
15.12.2016
Дарья
Великий вибір, красиве оформлення, хороші ціни, буду замовляти)
Улыбнули попередні два дурних коментаря явно від однієї людини))
28.10.2016
Anna
Мені порадили сайт, але я не володію мовою на якій вся інформація. Дуже дивно , коли сайт на іноземній мові. Поки я не буду розуміти, що замовляю я не буду вашим покупцем на шкода.
14.10.2016
Киянин
все чудово... але де у вас на сайті можна знайте україномовну версію?
чи ваша фірма в рязані знаходитсья?
13.10.2016
Марина
Вибір великий. Кава смачнюща! Іноді важко зорієнтуватися за описом, якщо хочеться спробувати щось нове. Особисто я люблю все куштувати, що стосується напоів та іжі)))) Обслуговування на вищому рівні! Олеже, дякую за поради та кроки назустріч у виборі кави!!! Вдалого розвитку!
18.08.2016
Сергей
Спасибі! Сервіс у Вас на висоті. Сподіваюся, кава теж хороший. Значить, я Ваш постійний клієнт.
28.07.2016
Васвас
О_о а чай ніхто не п'є?
21.07.2016
Светлана
Кави - відмінний. І що дуже приємно, так це обслуговування - ввічливе, своєчасне, з грамотною консультацією і підказками прямо від душі. Удачі вам!!!
11.07.2016
1
Додати відгук
Оцініть товар