Кава з креативом, спеції та добавки

Кава улюблений напій і щоденна звичка для багатьох людей. Тим не менш, це часто може бути надзвичайною процедурою. Багато хто з нас купує і варить чашку кави щоранку у себе вдома. Якщо ви шукаєте щось творче з кавою і бажаєте розширити свої відносини з цим напоєм, прислухайтесь до наших порад.

Кава з прянощами

Крок 1


coffee & sp2

Додати спеції безпосередньо до кавової гущі. Простий спосіб додати деякі нові аромати, щоб ваша ранкова кава отримала нове дихання.  Додавайте мелені спеції безпосередньо в кавову гущу перед варінням.

Популярні варіанти цього методу є кориця, мускатний горіх, кардамон, і тертий імбир та гвоздика. Ви м

ожете додати какао-порошок для легкого присмаку мокко, або навіть каєнського перцю який додасть тепла.

Зверніть увагу, що такі спеції, як мускатний горіх, імбир, і кардамон забезпечить повноту смак, якщо вони натерті подані у кавову суміш тільки перед варінням.

Ось список практично всіх спецій які використовуються у світі для приготування смачненької кави:

Традиційні:
  1. імбир
  2. кардамон
  3. гвоздика
  4. мускатний горіх (Кава ароматизована Мускат)
  5. кориця
  6. насіння конюшини
  7. обсмажені зерна пшениці
  8. лушпиння кавового зерна
  9. сушений інжир
  10. сушені фініки
Арабські країни використовують ще й такі (на погляд європейців) дивні спеції, спробуйте:
  1. чорний перець
  2. аніс
  3. кмин
  4. бадьян
  5. запашний перець
  6. чилі
  7. часник !!!

У Європі останнім часом почали використовувати новинки, які в свою чергу не зрозумілі арабам:

  1. порошок з фундука
  2. порошок з мигдалю
  3. порошок з фісташок
  4. порошок з кешью
  5. м"ята або есенція з неї
  6. цедра цитрусових
  7. ваніль
Вживаючи каву зі спеціями, не варто забувати, що передозування спецій перетворює всі їхні корисні властивості в прямо протилежні.
Купувати спеції для кави краще в цілісному вигляді, а молоти (якщо того вимагає рецепт) вже самостійно, безпосередньо перед приготуванням кави. Мелені спеції частково втрачають, частково змінюють свій аромат при тривалому зберіганні.

Крок 2

Замініть звичне молоко або вершки на інший продукт. Багато людей додають молоко або половина на половину в свою каву щодня. Щоб отримати трохи більш творчого напою, спробуйте додати такий продукт, як рисове молоко, соєве молоко або мигдальне молоко. Ви можете бути здивовані, як багато смаків надає це молоко. Додаючи ці продукти як половина на половину ви також можете допомогти собі зменшити споживання жирів.

Крок 3

 Купити ароматизовані сиропи для кави. Приємним аспектом відвідування кафетеріїв є можливість ароматизації кави з рядом різних сиропів. Ці сиропи легко купити, однак, і легко можуть бути використані у вашій ранковій чашці. Основні бренди можна придбати в Інтернеті в невеликих кількостях. Використовуйте ці сиропи в каві із молоком, щоб створити нову консистенцію улюбленого напою з ваніллю або фундуком латте.

Крок 4

Додати збиті вершки в свою каву. Збиті вершки, як правило, використовують у десертних добавках, але вони також можуть відігравати головну роль у вашій ранковій чашці кави. Додайте велику ложку збитих вершків поверх кави і ви можете легко замінити смак вашої звичайної кави з молоком і цукром.

Крок 5

coffee & sp11



Змішайте каву з лікером.
Якщо ви шукаєте, що зробити цікавенького у вашій вечірній каві, то додайте невелику (а можливо і велику) кількість лікеру у чашечку кави. Ірландський крем, фундук, мигдаль, та малиновий лікери буде надзвичайно смачно з кавою. Для більш жорсткішого кавового напою, зазвичай змішують каву з ірландським віскі.



Крок 6

coffee & sp5  


Зробити еспресо додатком до свого десерту.
Зазвичай справжню каву еспресо Еспресо ми звикли пити у ресторанах і кафе як окремий продукт, який зроблений дорогою кавовою машиною. Теж саме стосується кава латте або мока.

А ви спробуйте додати каву еспресо до …морозива або іншого десерту. Гіркота кави може додати глибини солодощів до морозива або торту.

Крок 7

fd32c6d5adffd97ae10fa96959af48b2  

Тепло і піна для себе коханого. Для приготування капу чино скористайтеся нашою порадою

 З'єднайте молоко з вершками і поставте на плиту, трохи розігрійте. Потім скористайтеся міксером і збийте розігріту суміш до отримання пінки. Важливо стежити за тим, щоб в піні не утворилися бульбашки. Якщо пінка готова, її слід перекласти в заздалегідь приготовану каву за допомогою столової ложки. Посипте готовий капучино корицею і додайте цукор за смаком.


Насолоджуйтесь смачною та свіжою кавою з нашого магазина Магія кави. Завжди допоможемо знайти той смак кави, яку ви полюбляєте.
Последние просмотренные